• VELIČANSTVENO STOLJEĆE, OPIS 94. EPIZODA

  Hurrem sprječava Šah u naumu da da novac naložnicama. Hurrem želi zadržati svoj utjecaj u Haremu i ni razmišlja ni o kome. Sulejman u Bogdan, a Barbarosa u Prevezu izvoljeva veličanstvenu pobjedu, a princ-Mustafa stavlja vlastitu budućnost na kocku svojom odlukom. Šah-sultanijina igra tjera Hurrem u kut. Ona pravi takvu grešku, koja će ju uvesti u slijepu ulicu.

  Činjenica da Šah dijeli novac po Haremu Hurrem čini nervoznom te odmah naređuje da se novac vrati onamo odakle je i doašo. Napetosti u Haremu se povećavaju što rezultira poduzimanjem oštrijih mjera. Hatidže traži Ibrahimov grob, a nakon sna kreće u potragu za Nigar.

  A Nigar nastavlja raditi protiv Hurrem. Sulejman izvojeva pobjedu na Bogdanom. Radi sigurnosti na Mediteranu, princ-Mustafa poduzima vrlo opasnu odluku. Mahidevran uzbuđuje sinova smjelost, a Mustafa je ubjeđen u ispravnost svoje odluke. Pismo, koje je napisao svomu ocu, dospijeva u tuđe ruke, i njemu se javljaju velike opasnosti!

  Šah-sultanija jeokružila Hurrem sa svih strana i usmjerava ju u zamku koju joj je postavila. Hurrem želi pokvariti tu igru, no pogreška će ju dovesti do kraja. Hoće li Hurrem uspjeti razbiti Šahinu igru? Koju važnu odluku donosi Mustafa? Kojom se greškom Hurrem baca u noćnu moru? Sve to i puno više saznajte u novoj epizodi "Veličanstvenog stoljeća"

  izvor: http://www.sultanovadruzba.net/

  Facebook Comments