• Επεισόδιο 94-Περίληψη

  Η Χιουρρέμ εμποδίζει τη Σαχ Σουλτάνα από το να δώσει χρήματα στις παλλακίδες.

  Η Χιουρρέμ που προσπαθεί να διασώσει τη δύναμή της στο χαρέμι, δε νοιάζεται για τα δάκρυα κανενός. Ο Σουλεϊμάν στη Μπογδάνη και ο Μπαρμπαρόσσα στην Πρέβεζα κερδίζουν σπουδαίες νίκες. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά διακινδυνεύει το μέλλον του με μια απόφαση που παίρνει.

  Το παιχνίδι της Σαχ Σουλτάνας στριμώχνει τη Χιουρρέμ. Η Χιουρρέμ κάνει τόσο μεγάλο λάθος που μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή. Η Χιουρρέμ θυμώνει με τη Σαχ που δίνει χρήματα στο χαρέμι και διατάζει τα χρήματα να επιστραφούν στη Σαχ άμεσα. Καθώς η αναταραχή στο χαρέμι συνεχίζεται, η Χιουρρέμ πρέπει να πάρει κάποια σκληρά μέτρα.

  Ο Σουλεϊμάν επιστρέφει νικητής από τη Μπογδάνη. Ο Μπαρπαρόσσα κερδίζει μια μεγάλη νίκη εναντίον του Σταυροφορικού πληρώματος στην Πρέβεζα. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά παίρνει μια απόφαση που θα διακινδυνεύσει την ασφάλεια της Μεσογείου. Ο ατρόμητος χαρακτήρας του ανησυχεί τη Μαχιντεβράν, αλλά ο Μουσταφά έχει αυτοπεποίθηση στην απόφασή του. Όταν όμως το γράμμα που έγραψε στον πατέρα του φτάνει στα χέρια κάποιου άλλου, αρχίζει να φαίνεται ο κίνδυνος.

  Η Σαχ Σουλτάνα έχει βάλει στην γωνία την Χιουρρέμ και την τραβάει σε παγίδα. Η Χιουρρέμ προσπαθεί να καταστρέψει το παιχνίδι της Σαχ αλλά όταν κάνει ένα λάθος, ετοιμάζεται να αποτύχει! Θα μπορέσει η Χιουρρέμ να αποτρέψει τα σχέδια της Σαχ;
  Ενημέρωση Copyright: Αυτό το site διαχειρίζεται ο χρήστης “CrazyTurkVids” και του ανήκει. Όλα τα δικαιώματα στο υλικό αυτής της σελίδας ανήκουν στον χρήστη “CrazyTurkVids”. Χωρίς άλλη σημείωση, κανένα δικαίωμα, τίτλος ή συμφέρον δεν παραχωρείται στο υλικό, τις πληροφορίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες ή άλλα υλικά που προσφέρονται σε αυτή τη σελίδα. Πληροφορίες, ιδέες, κείμενα, logos, εικόνες, γραφικά και φωτογραφίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το blog είναι αποκλειστική περιουσία του χρήστη “CrazyTurkVids”. Αυτό το υλικό δεν μπορεί να αντιγραφεί, αναπαραχθεί, ή χρησιμοποιηθεί χωρίς την γραπτή κατάθεση του χρήστη “CrazyTurkVids”.


  Facebook Comments