• ВЕЛИЧЕСТВЕНИОТ - 1 најава | 95 епизода  http://www.turkweb.tv/izle/75240/95-bolum-1-fragman

  Сулејман: Веднаш одете во Престолнината и донесете ја Хурем Султан овде.

  Сулејман: Зборувај Хурем! Веднаш објасни ми се!

  Шах: Јас сакам ти да одземеш еден живот за мене.

  Сулејман: Ти ќе останеш тука, Хурем.

  Шах: Сонот заврши. Разбуди се веќе. Ти си прогонета од рајот на Величествениот... Сега се наоѓаш во пеколот.

  Шах: Одземи и го животот на Хурем Султан и јас ќе ти подарам богат, моќен и прекрасен живот.

  Хурем: Шах Султан никогаш не те засака тебе. А знаеш која е причината за тоа? Ибрахим Паша...

  Ајаз Паша: Ако вие дозволите вашата ќерка Михримах Султан да се омажи за Рустем Паша, јас навистина верувам дека овој брак ќе биде успешен, Височество.

  http://www.facebook.com/MY.Velicestveniot  Facebook Comments