• ВЕЛИЧЕСТВЕНИОТ - 1 најава | 92 епизода


  http://www.turkweb.tv/izle/74635/muhtesem-yuzyil-92-bolum-1-fragman

  Принцот Мустафа
  : Започни со подготовки Ташлиџали. Дојде време да се вратиме.

  Мустафа Паша
  : Наредбата која му ја дадовте на Принцот не е извршена. Тој му ја пресече главата на Теќе Санџак-Бег, Искендер.

  Лутфи Паша
  : Тој несомнено има објаснување за тоа.

  Сулејман
  : Непочитувањето на моите наредби има само едно објаснување – Предавство!

  Махидевран
  : Ох Боже. Те молам чувај го животот на мојот син.

  Шах
  : Те преколнувам. Те молам биди милослив и смилувај се на него.

  Сулејман
  : Тоа што ти го велиш милост ми стана завеса на очите мои веќе со години.

  Лутфи Паша
  : Патот по кој одат работите... Не е добар.

  Шах
  : Како можеше Мустафа да направи таква грешка?

  Мерџан Ага
  : Принцот Мустафа пристигна во палатата.

  http://www.facebook.com/MY.Velicestveniot  Facebook Comments