• ВЕЛИЧЕСТВЕНИОТ - 2 и 3 најава | 88 епизода  Видео линк: http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesemyuzyil/fragmanlar/sayfa/1/muhtesem-yuzyil-88-bolum-2-fragmani

  Хурем: Ибрахим Паша умре, но неговото тело како сеуште да се шета меѓу нас

  Хурем
  : Ако мене нешто ми се случи, грижата за браќата тебе ти ја оставам

  Михримах
  : На мајка ми не и е добро. Не знам што и се случи, но болна е

  Шах
  : Што и направи на Хурем? Кажи ми!

  Нигар
  : Тие направиле црна магија

  Лекарот
  : Тоа е направено за да ве убијат, Султанке

  Хатиџе
  : Ти рече дека ќе го штитиш Ибрахим по своја слободна воља! Но не го одржа својот збор! Тоа не е фер и те прави суров!

  ---------------

  Видео линк: http://www.turkweb.tv/izle/72284/muhtesem-yuzyil-88-bolum-3-fragman


  Хурем
  : Ибрахим Паша умре, но неговото тело како сеуште да се шета меѓу нас

  Хурем
  : Ако мене нешто ми се случи, грижата за браќата тебе ти ја оставам

  Михримах
  : На мајка ми не и е добро. Не знам што и се случи, но болна е

  Шах
  : Што и направи на Хурем? Кажи ми!

  Нигар
  : Тие направиле црна магија

  Лекарот
  : Тоа е направено за да ве убијат, Султанке

  Хатиџе: Ова не е ништо. Ти ќе гориш во огнот на пеколот

  Хурем: Зборувај!


  http://www.facebook.com/MY.Velicestveniot


  Facebook Comments